FC Argeş reuşeşte o premieră după două luni şi jumătate

  • FC Argeş a furnizat joi după-amiază prima mare surpriză a anului în Liga1
  • FC Argeş a învins dramatic în deplasare pe FC Botoşani, una din candidatele din tur la play-off-ul campionatului.
178 afișări
Imaginea articolului FC Argeş reuşeşte o premieră după două luni şi jumătate

FC Argeş reuşeşte o premieră după două luni şi jumătate

FC Botoşani avea mare nevoie de cele 3 puncte puse în joc joi, în partida cu FC Argeş, iar calculele hârtiei o dădeau favorită, chiar dacă în ultimele 11 partide a înregistrat doar două victorii şi cinci remize.

De cealaltă parte FC Argeş nu a mai câştigat un meci din 30 octombrie anul trecut şi se afla în coada clasamentului cu doar 11 puncte.

Partida a fost una animată, cu destul de multe ocazii de poartă, mai ales în repriza secundă, când moldovenii au ratat mai multe şanse de a deschide scorul, însă au fost fie imprecişi, fie blocaţi de portarul Greab.

Argeşenii au jucat pe alocuri curajos şi ofensiv, având primele două ocazii din meci, prin Cristi Dumitru şi Drăghici.

În cele din urmă, când părea că meciul se va încheia cu o remiză, argeşenii au dat lovitura de graţie în minutele suplimentare, prin Deslandes, care a marcat primul său gol în Liga 1, după o lovitură liberă executată de Muşat.

FC Argeş rămâne pe ultima poziţie, însă cu cele 14 puncte acumulate se apropie la unul singur de următoarele 3 clasate.

FC Botoşani ar fi putut ajunge pe 6, cu o victorie, însă după această înfrângere e pe 10 şi mai poate fi depăşită de UTA sau Astra, până la finele etapei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici