FC Steaua transmite condoleanţe familiei fostului atacant rapidist Nicolae Manea

FC Steaua transmite, luni, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial, condoleanţe familiei fostului atacant al echipei Rapid, Nicolae Manea, decedat la vârsta de 60 de ani, şi care a evoluat un sezon pentru actuala campioană a României.

187 afișări
Imaginea articolului FC Steaua transmite condoleanţe familiei fostului atacant rapidist Nicolae Manea

FC Steaua transmite condoleanţe familiei fostului atacant rapidist Nicolae Manea (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"FC Steaua Bucureşti îşi exprimă regretul faţă de dispariţia prematură a fostului fotbalist, antrenor şi conducator de club Nicolae Manea, care a plecat dintre noi în această dimineaţă, la doar 60 de ani. Clubul nostru transmite condoleanţe familiei fostului mare atacant al Rapidului, care a evoluat şi pentru Steaua timp de un sezon, reuşind să înscrie un gol în cele 9 partide jucate în tricoul roş-albastru. Dumnezeu să-l odihnească!", se arată pe site-ul oficial al FC Steaua.

Nicolae Manea a evoluat pentru Rapid în perioada 1973-1987 cu excepţia sezonului 198/1981 când a jucat pentru Steaua.

Fost jucător, antrenor şi oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea a încetat din viaţă, luni dimineaţă, la vârsta de 60 de ani. Trupul său va fi depus, marţi, la Biserica Sfânta Paraschiva, iar joi va fi înmormântat în cimitirul Străuleşti 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici