FCSB - FC Voluntari, primul meci de la reluarea fotbalului în România. Rezultatul l-a înfuriat pe Becali

  • FCSB - FC Voluntari a fost primul meci de fotbal din România, după suspendarea cauzată de epidemia de coronavirus
  • FC Voluntari a câştigat cu 2-0, prin golurile marcate de Marko Simonovski şi Mihai Căpăţână
  • Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au făcut un control-fulger la amicalul FCSB - FC Voluntari
1734 afișări
Imaginea articolului  FCSB - FC Voluntari, primul meci de la reluarea fotbalului în România. Rezultatul l-a înfuriat pe Becali

FCSB - FC Voluntari, primul meci din România. Rezultatul l-a înfuriat pe Becali

În timp ce Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că pe 12 iunie se va relua campionatul, echipele se pregătesc intens pentru meciurile oficiale. Miercuri, 3 iunie, s-a disputat prima partidă, după pauza de 3 luni cauzată de epidemia de coronavirus. FCSB şi FC Voluntari s-au întâlnit într-un amical la baza sportivă de la Berceni a vicecampioanei. Meciul s-a jucat respectând măsurile date de autorităţi, pentru a proteja toate persoanele implicate. Jurnaliştii nu au avut voie, iar numărul de persoane care au asistat la amical a fost limitat. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au făcut un control-fulger la baza de la Berceni.

Partida a fost una atipică. Prima repriză a ţinut jumătate de oră, în timp ce a doua a fost de 45 de minute. FCSB a pierdut meciul. FC Voluntari, antrenată de fostul antrenor al roş-albaştrilor Mihai Teja, a câştigat cu 2-0. Marko Simonovski şi Mihai Căpăţână au înscris în a doua repriză. 

Joi, 4 iunie, Dinamo şi Rapid se vor întâlni într-un amical. Iniţial, meciul trebuia să se joace miercuri. 

Primul meci oficial al echipei FCSB va fi duminică, 14 iunie, de la ora 20:00, în faţa campioanei CFR Cluj. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici