Federaţia Internaţională de Kayac-canoe vrea introducerea probelor feminine de canoe la JO

Federaţia Internaţională de Kayac-canoe (ICF) va pleda în cadrul Comitetului Olimpic Internaţional (CIO) pentru introducerea probelor feminine de canoe începând cu Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo.

69 afișări
Imaginea articolului Federaţia Internaţională de Kayac-canoe vrea introducerea probelor feminine de canoe la JO

Federaţia Internaţională de Kayac-canoe vrea introducerea probelor feminine de canoe la JO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

ICF a adoptat în cadrul reuniunii ce a avut loc la Lima o moţiune de susţinere a introducerii la Jocurile Olimpice a probelor feminine de canoe simplu, la slalom şi spint, pe distanţa de 200 metri.

Probele de canoe feminin au fost introduse la Campionatele Mondiale începând cu anul 2010.

Conform unor statistici, canoe este un sport care distorsionează bazinul şi, astfel, prezintă un risc în cazul unor viitoare sarcini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici