Federaţia Română de Scrimă îşi exprimă profunda durere după decesul lui Alex Pascu, fiul Anei Pascu

Federaţia Română de Scrimă a transmis condoleanţe Anei Pascu, preşedintele de onoare al federaţiei şi vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă, după decesulul fiului acesteia, Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity.

1608 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Scrimă îşi exprimă profunda durere după decesul lui Alex Pascu, fiul Anei Pascu

Federaţia Română de Scrimă îşi exprimă profunda durere după decesul lui Alex Pascu, fiul Anei Pascu

"Alexandru Pascu a fost rănit vineri, 30 octombrie, în incendiul din Clubul Colectiv şi, după 12 zile de tratament la Spitalul de Urgenţă Floreasca, basistul trupei Goodbye to Gravity a fost transferat la Paris. Din păcate, la puţine minute după aterizarea la Paris, Alexandru Pascu a decedat. Federaţia Română de Scrimă îşi exprimă profunda durere faţă de dispariţia prematură a lui Alexandru Pascu şi transmite sincere condoleanţe doamnei Ana Pascu şi familiei acesteia! Dumnezeu să îl ierte şi să-l odihnească în pace!", se arată pe site-ul Federaţiei Române de Scrimă.

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit, miercuri, în ziua în care a fost transferat în Franţa de la Spitalul Floreasca din Capitală.

În urma incendiului din clubul Colectiv, Alexandru Pascu (33 de ani), fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă, a fost internat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Miercuri, el a fost transportat cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat într-un spital din Franţa.

Alex Pascu a murit însă pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30.

Familia lui Alexandru Pascu a vrut şi săptămâna trecută să îl transfere într-un spital din Germania, însă starea acestuia s-a înrăutăţit şi exista riscul să apară complicaţii în timpul transportului.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 26 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 53.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 36 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici