Flavius Stoican: Nu plâng după Luchin şi Curtean, nu cred că va mai pleca nimeni

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, luni, la plecarea în cantonamentul din Antalya, că nu este tipul de tehnician care să plângă după un jucător, dar speră că nu vor mai pleca şi alţi fotbalişti în afară de Srgian Luchin şi Alexandru Curtean.

73 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican: Nu plâng după Luchin şi Curtean, nu cred că va mai pleca nimeni

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Întrebat dacă cei doi fotbalişti nu ar fi fost utili echipei în perspectiva prezenţei în Liga Europa, Stoican a spus că mai e mult de muncă până acolo: "Să ajungem noi la cupele europene. Mai este mult de muncă până acolo. Nu sunt tipul de antrenor care să plângă când nu se face un transfer sau pleacă un băiat. Toţi de aceeaşi valoare. Sunt jucători tineri, câţiva de la echipa a doua, despre care eu cred că o să facă pasul cât de curând la prima echipă. Noi nu avem nume sonore sau nu am transferat nume sonore. Noi vrem să muncim şi să fim modeşti în continuare. Luchin şi Curtean sunt doi jucători importanţi, sper să facă faţă şi acolo, să aibă evoluţii bune. În momentul de faţă nu pleacă nimeni şi nu cred că va mai pleca nimeni".

Flavius Stoican s-a declarat mulţumit de transferul mijlocaşului Gelu Velici, de la Ceahlăul Piatra Neamţ: "Sunt mulţumit de venirea lui Velici chiar dacă a fost pe ultima sută de metri, înainte de a merge în cantonament. Important este că merge cu noi. Orice jucător care va fi bun pentru Dinamo - şi noi considerăm că va aduce un plus - este binevenit".

Clubul bulgar Botev Plovdiv a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că i-a achiziţionat pe jucătorii Alexandru Curtean şi Srgian Luchin de la Dinamo, cei doi fiind deja prezentaţi oficial şi având contracte pe doi ani şi jumătate. Botev Plovdiv ocupă locul 7 în clasamentul campionatului Bulgariei.

În această pauză competiţională, Dinamo va efectua două cantonamente, unul în Antalya, în perioada 13-24 ianuarie, şi unul în Spania, la Marbella, în perioada 28 ianuarie - 9 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici