Florian Gheorghe, noul preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret, Florian Gheorghe, a câştigat, luni, alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

449 afișări
Imaginea articolului Florian Gheorghe, noul preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă

Florian Gheorghe, noul preşedinte al FRHG (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

La alegerile de luni au fost înscrişi trei candidaţi, Florian Gheorghe, Zoltan Olti Paşca şi Alexandru Butucel, însă cel din urmă a decis să se retragă şi să-l susţină pe Florian Gheorghe, informează www.prosport.ro.

În urma voturilor, Florian Gheorghe a fost ales de 11 membri, în timp ce Zoltan Olti Paşca de nouă.

"Nu am făcut jocuri dinainte, ci am decis pe loc, pe hol, înainte de a se vota. Mi-am dat seama că nu am nicio şansă să câştig, astfel că am stabilit împreună cu cluburile care mă susţineau să-l voteze pe Florian Gheorghe. Cred că a fost cea mai bună opţiune", a declarat, pentru ProSport, Alexandru Butucel.

Barna Tanczos a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă în anul 2008, iar în 2012 a fost reales pentru încă un mandat de patru ani.

Ministerul Tineretului şi Sportului a oprit, în luna aprilie, finanţarea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă din cauza problemelor interne, după ce Curtea de Apel a anulat, în 4 aprilie, alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, organizate în cadrul Adunării Generale din 19 iulie 2012 şi câştigate de Tanczos Barna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici