Fotbaliştii tricolori U21 vor întâlni în septembrie Anglia şi Georgia în două amicale

Viitoarea naţională U21 a României va începe în luna septembrie pregătirea pentru turneul final din 2023, cu două amicale în compania selecţionatelor similare ale Angliei şi Georgiei

151 afișări
Imaginea articolului Fotbaliştii tricolori U21 vor întâlni în septembrie Anglia şi Georgia în două amicale

Sursa foto: Mediafaxfoto

Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 a început să îşi planifice meciurile de pregătire. Astfel, Federaţia Română de Fotbal (FRH) a stabilit primele două partide al tricolorilor Under 21.

Aceştia vor întâlni Anglia, pe 3 septembrie, şi Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa în România. Locul de disputare şi ora de începere vor fi stabilite ulterior.

Ultima întâlnire dintre România şi Anglia a avut loc la EURO 2019, în faza grupelor, în Italia, la Cesena, unde elevii pregătiţi atunci de Mirel Rădoi s-au impus cu 4-2.

La începutul lunii iunie, naţionala de seniori a României va avea şi ea aceeaşi adversari. Tricolorii vor disputa două partide amicale şi vor întâlni Georgia, în ţară, pe 2 iunie, şi Anglia, în deplasare, pe 6 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici