Fotbalistul echipei Manchester City, Sterling, a fost victima unor comentarii rasiste

Raheem Sterling a fost victima unor comentarii rasiste pe Twitter după ce Manchester City a pierdut sâmbătă în faţa echipei Leeds, informează MSN.

291 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul echipei Manchester City, Sterling, a fost victima unor comentarii rasiste

Fotbalistul echipei Manchester City, Sterling, a fost victima unor comentarii rasiste

Twitter a luat măsuri asupra unui cont după ce Raheem Sterling a fost victima unor comentarii rasiste  pe Twitter după ce Manchester City a pierdut sâmbătă în faţa echipei Leeds, informează MSN

După înfrângerea de 2-1 în Premier League la Etihad, Sterling a postat un tweet spunând „Un meci de trecut cu vederea”, iar ca răspuns, un utilizator a lăsat comentarii rasiste.

Potrivit Twitter, utilizatorul şi-a şters comentariile, iar site-ul de socializare a luat măsuri cu privire la contul responsabil pentru încălcarea politicilor sale.

Un reprezentant Twitter a declarat: „Nu există loc pentru abuzuri rasiste pe platforma noastră şi suntem hotărâţi în angajamentul nostru de a ne asigura că discuţiile despre fotbal sunt sigure pentru fani, jucători şi toţi cei implicaţi în meciuri.” 

Recent, actorul Rege-Jean Page, faimos pentru rolul său din serialul Bridgeton, a fost în centrul unor discuţii în urma unei declaraţii făcute de copreşedintele DC Films despre culoarea pielii sale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici