Fotbalistul Marius Niculae s-a căsătorit (video)

Internaţionalul Marius Niculae, în vârstă de 27 de ani, component al echipei scoţiene Inverness, s-a căsătorit, duminică după-amiază, cu Cristina Vasilescu, naşi fiind preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia sa, Mihaela.

629 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Marius Niculae s-a căsătorit (video)

Fotbalistul Marius Niculae s-a căsătorit

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie Nou, cununia civilă având loc zilele trecute. La ceremonie au participat membrii familiilor celor doi şi prietenii apropiaţi.

Marius Niculae şi soţia sa, care sunt împreună de peste opt ani, au ajuns la biserică într-o limuzină albă, de mari dimensiuni, aşteptându-i apoi aproximativ 20 de minute pe naşi. După cununie, cei doi, împreună cu Borcea şi soţia sa, s-au suit în aceeaşi limuzină, îndreptându-se spre Palatul Snagov, acolo unde este programată petrecerea. Printre cei care vor întreţine atmosfera se numără Petre Geambaşu, Proconsul, Andra, Loredana Groza, Ana Lesko şi lăutari.

Marius Niculae a declarat că este foarte fericit şi că totul este aşa cum şi-a dorit, în timp ce soţia sa a spus că următoarea dorinţă este să aibă un copil. Niculae a fost întrebat unde va petrece luna de miere, moment în care a intervenit naşul Cristian Borcea, râzând: "În cantonamentul lui Dinamo".

Marius Niculae, care a participat la Euro-2008 cu naţionala României, a precizat că mulţi dintre colegii săi l-au sunat pentru a-l felicita şi că este foarte emoţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici