FRF a dezafiliat cluburile Gloria Bistriţa şi UTA Arad

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis în şedinţa de miercuri dezafilierea a 11 cluburi, printre care Gloria Bistriţa, câştigătoare a Cupei României în 1994, şi UTA Arad, de şase ori campioană şi de două ori câştigătoare a Cupei României.

326 afișări
Imaginea articolului FRF a dezafiliat cluburile Gloria Bistriţa şi UTA Arad

FRF a dezafiliat cluburile Gloria Bistriţa şi UTA Arad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului FRF, cluburile de seniori dezafiliate, miercuri, sunt următoarele: CSM Moineşti, Lig a III-a - s-a retras din competiţie; ACF Rapid Feteşti, Liga a III-a - nu s-a înscris în competiţie; ACS Sporting Suceava, Liga a III- a - s-a retras din competiţie; ACS Avântul Conpet Cireşu, Liga a III-a - s-a retras din competiţie; FCM Dunărea Galaţi, Liga a II-a - nu s-a înscris în competiţie; ACSFC Păpăuţi, Liga a III-a - a fost exclusă după două neprogramări; AFCM Reşiţa 2012, Lig a a III-a - nu s-a înscris în competiţie; ACS Jiul Rovinari, Liga a III- a, CS Conpet Ploieşti, Liga a III-a ă nu s-a înscris în competiţie; ACF Gloria 1922 Bistriţa; SC Fotbal Club UTA SA - nu s-a înscris în competiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici