FRF: Astra riscă depunctarea dacă nu plăteşte datoria către Rapid în cinci zile

Comisia de Disciplină a FRF a respins cererea de amânare formulată de Astra Giurgiu şi a sancţionat cu 7.000 de lei clubul, acordând un termen de cinci zile pentru plata datoriei către Rapid din transferul lui Alexandru Ioniţă II, în caz contrar giurgivenii riscând depunctarea, informează frf.ro.

273 afișări
Imaginea articolului FRF: Astra riscă depunctarea dacă nu plăteşte datoria către Rapid în cinci zile

FRF: Astra riscă depunctarea dacă nu plăteşte datoria către Rapid în cinci zile

"Comisia a respins cererea de amânare formulată de debitorul AFC Astra Giurgiu şi, constatând că nu s-a efectuat plata către SC FC Rapid SA, debitorul AFC Astra Giurgiu a fost sancţionat cu penalitate de 7000 lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată faţă de SC FC Rapid SA. Comisia a acordat termen în data de 23 iulie 2014, ora 14.30, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plăţii pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", scrie frf.ro.

Mijlocaşul Alexadru Ioniţă II a fost transferat la sfârşitul anului trecut de la Rapid la Astra Giurgiu în schimbul a aproximativ 500.000 de euro.

Conform contractului, clubul Astra Giurgiu trebuia să vireze în contul FC Rapid ultimele două rate din transferul mijlocaşului Alexandru Ioniţă după cum urmează: 152.000 de euro până la 14 februarie şi 148.000 de euro până la 30 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici