Gabriela Ruse părăseşte Roland Garros după primul tur

  • Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (52 WTA) a fost învinsă duminică în primul tur al Marelui Premiu de la Roland Garros de belgiana Elise Mertens (33 WTA).
  • Tot duminică, Sorana Cîrstea a reuşit să se califice în faza următoare.
  • Alte 5 jucătoare românce vor debuta luni şi marţi.
190 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse părăseşte Roland Garros după primul tur

Elise Mertens a avut nevoie de o oră şi 17 minute pentru a se impune în faţa Gabrielei Ruse cu 6-3, 6-1.

În ciuda aparenţelor, meciul nu a fost unul facil pentru belgiancă, ea cedându-şi serviciul de două ori în primul set, care a durat 45 de minute.

Din păcate, lui Ruse nu i-a funcţionat serviciul, având 6 duble greşeli şi un procent de doar 50% reuşite pe primul.

În setul secund, Ruse a cedat pre devreme două break-uri şi nu a mai avut puterea să revină. La 4-1 a avut o minge de break, a cărei câştigare ar fi putut să o readucă în joc.

Pentru prezenţa în primul tur la Roland Garros, Ruse va fi recompensată cu 60.000 euro şi 10 puncte WTA.

Pe tabloul principal vor mai evolua pentru România, în următoarele două zile, Simona Halep, Irina Begu, Irina Bara, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici