Gabriela Szabo Run Fest: Peste 600 de persoane au participat la prima ediţie a crosului

Peste 600 de concurenţi din Bucureşti, dar şi din alte oraşe, au participat la prima ediţie a crosului Gabriela Szabo Run Fest, ce a avut loc, sâmbătă, în pădurea Băneasa.

168 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo Run Fest: Peste 600 de persoane au participat la prima ediţie a crosului

Gabriela Szabo Run Fest: Peste 600 de persoane au participat la prima ediţie a crosului (Imagine: Cristiana Sabău/Arhiva Mediafax Foto)

Conform unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, cei 610 concurenţi au alergat la categoriile copii, juniori, open, ştafetă şi familie.

Startul a fost dat de fosta atletă Gabriela Szabo, care a alergat alături de peste 80 de copii înscrişi în prima cursă, de 1,5 kilometri, pe un traseu de asfalt în pădurea Băneasa.

În cadrul competiţiei Gabriela Szabo Run Fest s-au desfăşurat şase curse de alergare în aer liber, pe un traseu ce a combinat zone de pădure cu cele de asfalt. La acestea au luat parte concurenţi de toate vârstele, începători sau alergători cu experienţă, cu vârste cuprinse între 8 ani şi 73 de ani.

În total, au fost 45 de câştigători premiaţi, clasaţi pe locurile 1, 2 şi 3, atât la masculin cât şi la feminin, în cele şase curse de alergare.

La eveniment a fost prezent şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici