George Bates e gata să-şi amputeze un picior ca să participe la Jocurile Paralimpice

  • George Bates este un britanic care joaca baschet în scaun cu rotile
  • El spune că e gata să-şi amputeze un picior ca să-i fie permis să participe la Jocurile Paralimpice
  • Schimbările de regulament au făcut ca dizabilitatea lui George să nu fie considerată suficient de serioasă
522 afișări
Imaginea articolului George Bates e gata să-şi amputeze un picior ca să participe la Jocurile Paralimpice

Sursa foto: Facebook / @RolltMagazin

George Bates suferă de sindrom complex de durere regională. Astfel, el nu poate să meargă fără asistenţă. Conform noilor reglementări însă, această dizabilitate îl face ineligibil pentru participarea la Jocurile Paralimpice în echipa de baschet în scaun cu rotile a Marii Britanii.

George nici nu vrea să audă de aşa ceva şi a declarat într-un interviu că este dispus să-şi amputeze piciorul.
 
George Bates - Jucător în naţionala Marii Britanii de baschet în scaun cu rotile: Am renunţat la viaţa mea pentru a avea această carieră, mă antrenez de 10 ani aşa că a fost cu adevărat sfâşietor şi şocant. Am avut oportunitatea să-mi fie amputat piciorul când aveam în jur de 15 ani, am decis să nu o fac. Aşa că a fost o variantă realistă când eram mai tânăr. Privind în trecut, îmi doresc să-mi fi tăiat piciorul. Ar fi făcut lucrurile mai uşoare. Nu m-am gândit niciodată că o să fiu într-o astfel de situaţie în care să ai o dizabilitate nu este suficientă pentru a participa la un sport pentru cei cu dizabilităţi.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici