Gigi Becali, încrezător în FCSB: Dă Domnul şi voi bate pe Messi, Ronaldo şi pe Aguero

Gigi Becali este încrezător că, datorită credinţei sale, FCSB va ajunge să învingă echipe precum Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Arsenal sau Juventus şi că va reuşi să câştige Liga Campionilor.

459 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, încrezător în FCSB: Dă Domnul şi voi bate pe Messi, Ronaldo şi pe Aguero

Gigi Becali, încrezător în FCSB: Dă Domnul şi voi bate pe Messi, Ronaldo şi pe Aguero

”A făcut Dumnezeu acum, a zis <<Uite, o să-ţi dau pe Vintilă. Care e om credincios şi care face rugăciune şi e omul lui Hristos. O să-ţi dau pe Tudor!>>. Meme, şi el a început să se apropie puţin de biserică. Şi puţin mai mult s-a apropiat! Şi atunci când voi fi înconjurat de oameni cu rugăciune, care sunt în Hristos. Păi, voi râdeţi, dar o să vedeţi că asta se va întâmpla! Şi se va întâmpla ca să arate Dumnezeu puterea Lui, că voi câştiga Liga Campionilor. Cine aude acum zice: ’e nebun!’. Dar nu acum”, a declarat Gigi Becali la Look Sport.

”Eu am dragoste, dar sunt la grădiniţă în privinţa credinţei. Cred unii: <<Becali, ce credincios e!>>. Ce credincios? Sunt abia la grădiniţă în privinţa asta, în privinţa credinţei. Când voi ajunge să fiu măcar la liceu în privinţa credinţei, adică măcar să fiu pe calea duhovnicească, că încă n-am ajuns. Chiar dacă mai cad, dar să fiu acolo, pe calea duhovnicească, atunci, dă Domnul şi voi bate şi pe Messi, pe Ronaldo şi pe Aguero. Şi pe toţi îi voi bate, Barcelona, Real Madrid şi Manchester City şi United, Arsenal şi tot ce vrei”, a mai spus finanţatorul FCSB-ului.

În clasamentul Ligii 1, FCSB ocupă locul 3, cu un total de 39 de puncte.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici