Gimnasta Sandra Izbaşa, cel mai tânăr ofiţer al Armatei României

Gimnasta Sandra Izbaşa, legitimată la Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, a fost înaintată la gradul de locotenent, prin ordin al ministrului Apărării, Mircea Duşa.

1382 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Sandra Izbaşa, cel mai tânăr ofiţer al Armatei României

Sandra Izbaşa (Imagine: Facebook)

Informaţia în acest sens a fost postată pe pagina de Facebook a MApN, mesajul intitulându-se: "Sandra Izbaşa - cel mai tânăr ofiţer al Armatei României".

"Prin ordinul ministrului Apărării naţionale, Mircea Duşă, multipla campioană olimpică, mondială şi europeană Sandra Izbaşa, legitimată la Clubul Sportiv al Armatei «Steaua» Bucureşti, a fost înaintată la gradul de locotenent, într-o festivitate la care au participat antrenori, sportivi, tehnicieni şi conducerea clubului militar", menţionează sursa citată.

Textului îi este ataşată şi o fotografie a Sandrei Izbaşa, în uniformă militară, pe fundal fiind emblema Clubului "Steaua".

La ora transmiterii acestei ştiri, postarea avea 472 "like" şi 99 de distribuiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici