Goian, inclus de L'Equipe în echipa săptămânii

Fundaşul formaţiei Palermo, Dorin Goian, a fost inclus de cotidianul L'Equipe în echipa săptămânii, alături de portughezul Pepe (Real Madrid) sau germanul Mario Gomez (Bayern Munchen).

26 afișări
Imaginea articolului Goian, inclus de L'Equipe în echipa săptămânii

Goian, inclus de L'Equipe în echipa săptămânii (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Pe lângă Goian, Pepe şi Gomez, L'Equipe i-a mai ales inclus în echipa săptămânii pe Gregory Coupet (Paris Saint-Germain), Uchida (Schalke 04), Sakho (Paris Saint-Germain), Antoine Griezmann (Real Sociedad), Manuel Pablo (Deportivo ), Thomas Müller (Bayern Munchen), Giovinco (Parma) şi Mounier (OGC Nice).

Dorin Goian a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în partida câştigată sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei AS Roma, astfel că va fi suspendat o etapă în campionatul Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici