Hagi a refuzat o ofertă de la Galatasaray în luna februarie

Fostul jucător şi antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat pentru postul turc TRT că a refuzat o ofertă de la gruparea din Istanbul în sezonul trecut, informează spor3.com.

16 afișări
Imaginea articolului Hagi a refuzat o ofertă de la Galatasaray în luna februarie

Hagi a refuzat o ofertă de la Galatasaray în luna februarie (Imagine:Stefan Ciocan/Mediafax Foto)

Hagi a refuzat clubul Galatasaray după plecarea lui Michael Skibbe de la conducerea tehnică, în luna februarie, înainte ca gruparea turcă să îi facă o ofertă lui Bulent Korkmaz. Korkmaz a antrenat echipa Galatasaray în perioada 24 februarie - 3 iunie 2009.

Gheorghe Hagi, care a pregătit formaţia din Istanbul în sezonul 2004/2005, nu a acceptat să preia din nou conducerea tehnică a acestei echipe, deoarece a considerat perioada de 1,5 ani propusă de oficialii turci prea mică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici