Halep: Am jucat mai slab, nu prea am avut timp să mă recuperez, am fost obosită, mă doare piciorul

Jucătoarea Simona Halep, care a pierdut, duminică, meciul de simplu din Fed Cup împotriva Angeliquei Kerber (Germania), a recunoscut că a jucat mai slab şi a precizat că nu a avut timp suficient de recuperare, a fost obosită, dar a acuzat şi dureri la un picior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3869 afișări
Imaginea articolului Halep: Am jucat mai slab, nu prea am avut timp să mă recuperez, am fost obosită, mă doare piciorul

Halep: Am jucat mai slab, nu prea am avut timp să mă recuperez, am fost obosită, mă doare piciorul (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Simona Halep a declarat, duminică, la finalul meciului disputat în compania jucătoarei germane Angelique Kerber că aceata a jucat un tenis foarte bun, i-au intrat mingile, fapt care a demoralizat-o puţin.

„Angelique Kerber a jucat un tenis foarte bun, vreau să o felicit, i-au intrat mingile, m-a demoralizat un pic. Şi eu am jucat mai slab, nu prea am avut timp să mă recuperez. Au fost puţine orele de aseară de când am terminat, până astăzi la primul meci. Ea avut un avantaj, că s-a jucat diferit. Eu am fost un pic obosită, piciorul mi-a dat dureri, dar nu vreau să găsesc scuze, Angelique Kerber a fost mai bună”, a spus Halep.

Aceasta a subliniat că piciorul o doare, s-a umflat un pic, dar speră să nu fie ceva grav astfel încât să poată urma un tratament care să îi permită să poată juca la Stuttgart.

„Sper să fie bine, cu siguranţă voi merge la turneul de la Stuttgart şi voi încerca să joc”, a mai spus Simona Halep, care a pus oboseala pe seama faptului că nu a putut încheia rapid meciul de sâmbătă cu Andrea Petkovici, care a jucat un tenis un tenis bun şi nu a cedat un punct.

Angelique Kerber a declarat la rândul său că a jucat un meci bun, recunoscând că este greu de jucat împotriva Simonei Halep, care fuge mult.

„Am ştiut că trebuie să fiu agresivă ca să o înving, acesta a fost cheia meciului. Cred că am jucat foarte bine, m-am concentrat asupra meciuui şi să-mi fac jocul. A fost o atmosferă fantastică, publicul a fost fair play, a fost un sentiment minunat. Amândouă ne-am mişcat bine pe teren, dar cred că eu am servit mai bine”, a spus Kerber.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici