Handbalista Mihaela Tivadar părăseşte echipa "U" Jolidon Cluj: "Nu mi-au fost plătite restanţele cerute"

Handbalista Mihaela Tivadar a anunţat, marţi, că părăseşte echipa "U" Jolidon Cluj, la care a evoluat trei ani şi jumătate, după ce nu i-au fost plătite restanţele salariale pe mai multe luni.

143 afișări
Imaginea articolului Handbalista Mihaela Tivadar părăseşte echipa "U" Jolidon Cluj: "Nu mi-au fost plătite restanţele cerute"

Mihaela Tivadar (Imagine: Raul Stef/ Mediafax Foto)

"Nu mi-au fost plătite restanţele cerute în memoriul pe care l-am depus la federaţie şi perioada mea în alb şi negru a luat sfârşit. Au fost trei ani şi jumătate frumoşi, poate cei mai frumoşi din cariera mea, dar până la urmă s-au terminat. Nu pentru că am vrut eu, ci probabil aşa a fost să fie", a afirmat jucătoarea într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

Tivadar a făcut referiri şi la perioada în care nu a fost plătită de echipa clujeană. "Ce e prea mult, deja dă pe afară, iar celor care vor să mă judece le spun atât: când am venit de la HCM Roman, acum trei ani şi jumătate, am scos din buzunarul meu 11.000 de euro, pentru a-mi plăti transferul, iar acum la plecare, am restanţe de şase luni şi jumătate. Cred că e destul!", a spus handbalista.

Conducerea formaţiei "U" Jolidon Cluj a precizat, marţi, într-un comunicat, că despărţirea de handbalistă a fost decisă de comun acord, "memoriul depus de jucătoare la FRH fiind o portiţă prin care aceasta se poate transfera, după încheierea turului de campionat".

"Am ajuns la o înţelegere cu Mihaela Tivadar şi ea de azi nu mai este jucătoarea noastră. De comun acord cu jucătoarea, pentru ca aceasta, în cazul în care sănătatea o să-i permită să joace şi pentru altă echipă, s-a ales varianta memoriului la federaţie. Îi mulţumim Mihaelei pentru tot ceea ce a făcut pentru echipa noastră şi îi urăm sănătate!", a precizat Cosmin Sălăjan, director sportiv la "U" Jolidon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici