Heather Watson: Halep a jucat bine, dar nu am simţit că este la un alt nivel

Jucătoarea Heather Watson a declarat, joi, după ce a fost învinsă de Simona Halep, scor 6-2, 6-4, în turul doi al turneului de la Roland Garros, că românca a jucat bine, dar nu a simţit că ar fi la un alt nivel, informează BBC.

368 afișări
Imaginea articolului Heather Watson: Halep a jucat bine, dar nu am simţit că este la un alt nivel

Heather Watson: Halep a jucat bine, dar nu am simţit că este la un alt nivel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ea a jucat bine, dar nu am simţit că este la un alt nivel. A luat avantaj în primul set pe o cădere a mea, când nu am putut să fac multe puncte. Puţine greşeli neforţate, asta fac jucătoarele de top. Ultimul ghem ar fi putut schimba situaţia. Am simţit-o că este un pic nervoasă, dar şi eu am fost şi astfel nu am profitat. Sunt dezamăgită că nu am făcut mai mult astăzi", a declarat Watson, care a avut o minge de break la scorul de 5-4 în al doilea set.

Şi fosta jucătoare Mary Pearce, câştigătoare la Australian Open în 1995 şi Roland Garros în 2000, este de părere că dacă ar fi egalat la cinci, Heather Watson ar fi avut o şansă să câştige.

"Simona a fost foarte fericită că a încheiat meciul, deoarece lucrurile începuseră să devină strânse. Dacă Heather ar fi reuşit să egaleze la 5 şi să ducă apoi meciul în trei seturi, cine ştie ce s-ar fi întâmplat. Heather trebuie să lucreze mai mult ca să nu mai comită greşeli neforţate", a spus Pearce.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, s-a calificat, joi, în turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai bună performanţă a româncei la turneul de la Paris.

Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-4, după o oră şi 19 minute, pe Heather Watson (Marea Britanie), poziţia 92 în ierarhia mondială, fructificând a doua minge de meci.

În turul trei, Simona Halep o va întâlni pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 2-6, 6-2, de Magdalena Rybarikova (Slovacia), poziţia 34 în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici