Horia Tecău: E plăcut de fiecare dată să câştigi la Bucureşti

Tenismanul Horia Tecău a declarat, duminică, după ce a câştigat proba de dublu la BRD Năstase Ţiriac Trophy împreună cu olandezul Jean Julien Rojer, că e plăcut să se impună în turneul de la Bucureşti.

157 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău: E plăcut de fiecare dată să câştigi la Bucureşti

Horia Tecău: E plăcut de fiecare dată să câştigi la Bucureşti (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit că am reuşit să câştig din nou titlul de la Bucureşti cu un nou partener. E plăcut de fiecare dată să câştigi la Bucureşti, în faţa prietenilor şi a familiei. Nu sunt multe turnee care reuşesc să strângă atâţia spectatori. Nu am vorbit despre acest meci cu antrenorul nostru, pentru că el îi pregăteşte şi pe adversarii de azi. Deja ne cunoaştem foarte bine, ne antrenăm împreună şi nu am vorbit cu el. Mă bucur că am câştigat acest prim duel. Îmi place cum decurge această colaborare cu Rojer. Cred că vom avea rezultate şi în turneele mari, deşi mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. La anul cred că voi veni tot cu el", a spus Tecău.

Olandezul Jean Julien Rojer a afirmat că este fericit pentru Tecău care şi-a apărat titlul. "Sunt foarte fericit mai mult pentru mine decât pentru Horia. Dacă nu câştigam aici era vina mea. Sunt fericit că Tecău şi-a apărat trofeul", a precizat Rojer.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul unu, a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 485.760 de euro. Tecău şi Rojer au învins, în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi opt minute, cuplul polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numărul 3.

La finala de dublu a asistat şi jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA.

Pentru succesul de la Bucureşti, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor primi 250 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 23.500 de euro.

Horia Tecău a câştigat pentru a treia oară consecutiv proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce s-a mai impus în 2012 cu suedezul Robert Lindstedt şi în 2013 cu belarusul Max Mirnîi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici