Ianis Hagi nu neagă că se gândeşte la un transfer în străinătate chiar din această iarnă

Ianis Hagi (20 de ani) nu neagă faptul că se gândeşte la un transfer în străinătate încă din această iarnă, dar spune că se concentrează asupra celor cinci meciuri pe care Viitorul le mai are de jucat până la următoarea pauză competiţională.

551 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi nu neagă că se gândeşte la un transfer în străinătate chiar din această iarnă

Ianis Hagi nu neagă că se gândeşte la un transfer în străinătate chiar din această iarnă

Decarul şi căpitanul fostei campioane a României spune că o calificare matematică în play-off-ul Ligii 1 Betano ar aduce liniştea pentru cele cinci meciuri rămase din sezonul regulat în 2019:

"Cred că orice jucător îşi doreşte să facă la un moment dat pasul următor, să ajungă la un nivel mult mai înalt şi să joace în cele mai importante campionate ale lumii, dar momentan sunt la Viitorul, am realizat până acum obiectivele pe care ni le-am pus în cap, merge bine aici, jucăm un fotbal frumos şi după aceea vom vedea ce-mi va rezerva viitorul.

Mai sunt cinci meciuri aici. Până la vacanţa de iarnă avem o serie destul de grea, trebuie să scoatem cât mai multe puncte şi să mergem liniştiţi în vacanţa de iarnă cu gândul că suntem matematic calificaţi în play-off", a spus Ianis Hagi pentru site-ul oficial al Viitorului.

Dinamo (acasă), Gaz Metan (deplasare), FCSB (deplasare), CFR Cluj (acasă) şi Hermannstadt (deplasare) sunt ultimele meciuri din 2018 pentru Viitorul, care ocupă locul trei în Liga 1 Betano, cu 29 de puncte.

Şase goluri în 16 partide a bifat Ianis Hagi în acest sezon pentru Viitorul, în toate competiţiile, la care se mai adaugă şi două pase decisive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici