Iasmin Latovlevici, de la Steaua, s-a căsătorit

Jucătorul echipei de fotbal Steaua Iasmin Latovlevici s-a căsătorit, duminică, la Timişoara, cu Roxana, iar naşi de cununie le-au fost Costel Pantilimon, portar la Manchester City, şi soţia acestuia.

774 afișări
Imaginea articolului Iasmin Latovlevici, de la Steaua, s-a căsătorit

Iasmin Latovlevici (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Căsătoria civilă a fost oficiată de secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, iar naşii celor doi au fost Costel Pantilimon şi soţia acestuia.

La începerea ceremoniei, secretarul Primăriei Timişoara a glumit, spunându-le mirilor că s-a modificat Codul Familiei şi că trebuie să răspundă la trei întrebări: Ce este dragostea?, Ce este căsătoria? şi Ce este fidelitatea?

Gluma lui Cojocari a stârnit hohote de râs în rândul asistenţei, iar fotbalistul a vrut să răspundă, fiind însă înterupt de secretarul Primăriei care i-a spus că glumise.

"Sunt doi oameni deosebiţi, cu familii deosebite şi ne bucurăm că putem fi alături de ei. Sunt pentru prima oară naş şi sunt foarte bucuros şi emoţionat", a declarat, presei, naşul Costel Pantilimon, imediat după încheierea ceremoniei.

La ceremonie a participat şi colegul de la Steaua a lui Latovlevici, Raul Ruşescu.

Iasmin Latovlevici şi Roxana se căsătoresc religios, tot duminică, la biserica sârbească din cartierul Mehala din Timişoara, iar petrecerea va avea loc la un restaurant de pe malul unui lac din comuna Giroc, aflată în apropierea municipiului Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici