Iftimoaie, din ringul K1, la masa de poker - FOTO

În sportul care l-a făcut celebru, Iftimoaie a fost recunoscut ca un luptător în meciurile căruia aveai spectacol garantat. Pumnii zburau prin ring la puţin timp de la gongul de start al meciului. La masa de poker însă, Iftimoaie e un cu totul alt sportiv.

185 afișări
Imaginea articolului Iftimoaie, din ringul K1, la masa de poker - FOTO

Iftimoaie, din ringul K1, la masa de poker - FOTO

Atent, îşi calculează fiecare mişcare încercând să afle cât mai multe despre cărţile pe care le are în mână adversarul lui. Îi pune întrebări acestuia şi reuşeşte să ia de cele mai multe ori cea mai bună decizie. La un joc de poker pe plajă, pe cel căruia i se spune Ivan Drago îl ajută şi maioul mulat pentru a speria adversarii de la masă.

“Te simţi confortabil cu cărţile alea în mână? Eu nu cred că te ajută prea mult. Cred că nu îţi place flop-ul ăsta…”, îi spune Iftimoaie adversarului care de multe ori aruncă cele două cărţi primite şi îi lasă fisele lui.

Sportivul dur din ring se transformă într-un jucător care calculează cu calm fiecare probabilitate la masa de poker. Pentru el e şi mai dificil un joc de poker pentru că fiecare adversar îşi doreşte să câştige o mână împotriva cunoscutului luptător.

“Am avut doar o pereche de cinciari şi l-am bluffat pe Iftimoaie”, se laudă unul dintre jucătorii de pe plajă după o mână câştigată. Totuşi, nu a aflat dacă perechea lui era mai bună decât ce avea Ionuţ Iftimoaie în mână, iar acesta din urmă doar a zâmbit subtil, lăsând să se înţeleagă că perechea adversarului său chiar era mai bună decât ce avea el.

Ionuţ Iftimoaie nu s-a oprit doar la pokerul tradiţional şi a început să joace şi poker online. La mare, el a testat noua aplicaţie de poker online pentru mobil pe un iPad, prima dată pe plajă iar apoi la bordul unui vapor, în largul Mării Negre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici