INTERVIU ProSport | Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua: "În patru ani jucăm în Liga 1"

În vârstă de 46 de ani, comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, e născut de ziua Armatei, pe 25 octombrie 1970. Fost aruncător de greutate, Petrea spune că iubeşte toate sporturile, nu numai fotbalul, dar cu echipa manageriată de Marius Lăcătuş are o ţintă specială: să o propulseze până în 2020 în primul eşalon. Din 2011 până în 2016 a ocupat funcţia de locţiitor al fostului comandant, George Boroi (recordmenul României la 110 m garduri, actual secretar al CSOR), iar în 2012, Petrea pleca pentru şase luni în misiune, în Afganistan. Bătăliile din instanţă, atacul de pe Terenul 5, armele cu care trupa lui Ion Ion promovează şi lupta la baionetă cu Academia Rapid... în interviul de mai jos.

467 afișări
Imaginea articolului INTERVIU ProSport | Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua: "În patru ani jucăm în Liga 1"

INTERVIU ProSport | Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua: "În patru ani jucăm în Liga 1"

Domnule Petrea, ce buget are echipa de fotbal în acest moment?
Deşi în primele declaraţii am spus că vom dispune de un buget de 300.000 de euro, ulterior, prin negocieri, am reuşit să aducem fotbalişti la un preţ de transfer cât mai scăzut şi, în urma unor discuţii, am ajuns la un buget de 150.000 de euro.

Sunt bani de la bugetul de stat?
Sunt numai din veniturile proprii ale clubului, dar vor fi şi din surse private.

Dacă la finalul acestui an echipa va promova în eşalonul al treilea, cu cât credeţi că va creşte acest buget?
Cu o creştere maximă de 100.000 de euro, noi ne vom îndeplini obiectivul pentru că echipa esta tânără, dispunem de un grup unit, şi, probabil, pentru Liga a treia, cu un jucător sau doi care să completeze anumite posturi deficitare, cred că ne vom îndeplini obiectivul.

Care e acest obiectiv?
Sezonul viitor va fi, desigur, promovarea în Liga 2.

Aş vrea să facem trecerea către una dintre rivalele Stelei, Academia Rapid. Formaţia are trei sponsori pe tricou. De ce nu beneficiază şi echipa dumneavoastră de o susţinere similară în acest moment?
Pot să vă spun că în următoarea perioadă vor apărea sponsori şi pe tricourile Stelei Bucureşti. Ne aflăm în discuţii cu diferiţi parteneri care şi-au manifestat deja intenţia de a sprjini acest proiect şi urmează să le materializăm. Veţi vedea curând şi sponsori pe tricourile echipei noastre.

CITEŞTE CONTINUAREA în ProSport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici