Ioan Niculae: Tudor nu e un arbitru prost, el nu a făcut treaba asta decât la comandă

Finanţatorul formaţiei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, miercuri, la finalul partidei cu Pandurii, scor 1-1, că arbitrul Alexandru Tudor care nu a acordat un penalti în minutul 60 la un henţ al lui Viera, nu este "prost", ci a făcut "treaba asta la comandă".

353 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae: Tudor nu e un arbitru prost, el nu a făcut treaba asta decât la comandă

Ioan Niculae: Tudor nu e un arbitru prost, el nu a făcut treaba asta decât la comandă

"Nu cred că a făcut de capul lui asta, ci pentru că i s-a ordonat să facă asta la un meci decisiv de cupe europene. Pe Petrolul i-a decimat la meciul cu Gaz Metan, pentru că trebuie să câştige CFR Cupa României. Pot fi nemulţumit de unul, doi, trei jucători, dar echipa a vrut şi a jucat fotbal. Îmi pare rău că nu am mers împreună cu Pandurii, sunt două echipe frumoase. Nici Pandurii şi nici Astra nu au umblat cu astfel de arbitrii, cu măgării. Pandurii a meritat din plin locul doi, dar nu decis într-un meci decisiv. Tudor nu e un arbitru prost, el nu a făcut treaba asta decât la comandă. Nu se poate să vadă un henţ atât de clar şi să nu dea penalti decât dacă i s-a ordonat să facă aşa ceva", a spus Niculae.

Ioan Niculae a afirmat că se va gândi timp de trei zile dacă va mai continua sau nu să investească în fotbalul românesc. "E o întrebare la care trei zile de acum încolo mă voi gândi. Sunt câteva seri negre făcute de cei care conduc fotbalul românesc. Dacă nu se va întâmpla ceva, fotbalul ar trebui jucat doar la copii şi juniori. În seara asta s-a văzut că fotbalul e dirijabil", a completat Niculae.

Formaţiile Pandurii şi Astra au încheiat, miercuri, la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida contând pentru ultima etapă a Ligii I, echipa gorjeană asigurându-şi calificarea în Liga Europa, în timp ce giurgiuvenii trebuie să aştepte rezultatul finalei Cupei României pentru a afla dacă vor evolua în LE.

Indiferent de poziţia pe care vor termina, doi sau trei, gorjenii vor evolua în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, în timp ce Astra, care a terminat campionatul pe locul patru, trebuie să aştepte rezultatul finalei dintre Petrolul şi CFR pentru a afla dacă va evolua în sezonul viitor al cupelor europene.

Pentru a evolua în turul doi preliminar al Ligii Europa, Astra are nevoie ca Petrolul să câştige finala.

La meciul de miercuri seară, pentru Pandurii a marcat Lemnaru '56, iar pentru Astra a înscris Bukari '33.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici