Ion Sandu despre ratarea obiectivului la CM de atletism: Trebuie să facem schimbul de generaţii

Preşedintele FRA, Ion Sandu, a declarat, luni, că obiectivul delegaţiei României la Campionatele Mondiale de la Moscova, o medalie şi calificarea în trei finale, nu a fost îndeplinit din mai multe motive şi a precizat că în atletismul românesc trebuie realizat schimbul de generaţii.

169 afișări
Imaginea articolului Ion Sandu despre ratarea obiectivului la CM de atletism: Trebuie să facem schimbul de generaţii

Preşedintele FRA, Ion Sandu (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"O medalie şi trei finale era obiectivul fixat de mine după ce am devenit preşedinte. Din păcate nu am reuşit să îl îndeplinim din cauza mai multor motive. Am avut patru finalişti, un loc 6, un loc 7. Marian Oprea mai are încă un cuvânt de spus. Dacă nu se accidenta cred că putea scoate chiar o medalie. Asta este deocamdată. Va trebui să schimbăm multe, în special la disciplină şi să le acordăm condiţii atât sportivilor, cât şi antrenorilor. Va trebui să facem schimbul de generaţii, să venim cu atleţi noi, cu altă metalitate", a spus Sandu pe Aeroportul Henri Coandă la întoarcerea de la Moscova.

Preşedintele Federaţiei Române de Atletism este însă convins că la următoarea ediţie a Campionatelor Mondiale delegaţia se va întoarce cu o medalie. "Peste doi ani în mod cert vom avea o medalie", a adăugat Ion Sandu.

România a încheiat CM de la Moscova fără o medalie, atletul Marian Oprea obţinând, duminică, cea mai bună clasare a tricolorilor, locul 6 în finala probei de triplusalt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici