Ionuţ Popa, "povestitorul" fotbalului românesc, a murit! Cele mai tari declaraţii ale antrenorului

  • Ionuţ Popa a decedat într-un spital din Arad
  • Antrenorul era recunoscut pentru declaraţiile sale "spumoase"
  • Ionuţ Popa avea 67 de ani
724 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa, "povestitorul" fotbalului românesc, a murit! Cele mai tari declaraţii ale antrenorului

Ionuţ Popa, "povestitorul" fotbalului românesc, a murit! Cele mai tari declaraţii ale antrenorului

Ionuţ Popa s-a stins din viaţă la 67 de ani, dar va rămâne în amintirea tuturor fanilor fotbalului pentru declaraţiile sale savuroase. Şi-ar fi dorit s-o antreneze pe Real Madrid, dar a activat timp de 26 de ani numai în fotbalul românesc, la echipe precum UTA, Poli Timişoara, Poli Iaşi sau Jiul. Antrenorul era poreclit Ion Creangă, pentru charisma sa. 

Iată câteva din declaraţiile sale:
 
„Am făcut o pregătire centralizată, pentru că am făcut-o în centrul oraşului, la Timişoara.”
 
„În urmă cu 7-8 ani, chiar eram un bărbat frumos. Ca un actor care are pojar sau scarlatină.”
 
„Nu le dau liber şi am să mă răzbun pe ei aşa fotbalistic. Am să-i calc în picioare în aceste două săptămâni ca să înţeleagă ce e fotbalul.”
 
„Şi englezii şi alte campionate joacă din trei în trei zile...Dacă ştiam că e aşa, făceam pe dracu în patru să mă duc în Anglia să fiu antrenor.”
 
„Nici nu mai vreau să aud de arbitri, nici nu mă mai interesează, să facă ce vor. Să dea foc la stadion, să facă ce vor ei.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici