Dramă în lumea fotbalului: Ionuţ Popa a încetat din viaţă

  • Ionuţ Popa a suferit un stop cardio-respirator
  • Antrenorul era internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean din Arad
  • Ionuţ Popa avea 67 de ani
11109 afișări
Imaginea articolului Dramă în lumea fotbalului: Ionuţ Popa a încetat din viaţă

Dramă în lumea fotbalului: Ionuţ Popa a încetat din viaţă!

Ionuţ Popa s-a stins din viaţă, în această dimineaţă, la vârsta de 67 de ani. Internat la Spitalului Clinic Judeţean din Arad încă de acum două săptămâni, antrenorul a suferit un stop cardio-respirator. Ionuţ Popa avea mari probleme de sănătate, iar starea lui s-a înrăutăţit în ultimele zile. 

De-a lungul carierei, Ionuţ Popa a antrenat la UTA Arad, FC Bihor, Jiul Petroşani, Poli Iaşi, CS Mioveni, Naţional Sebiş, Şoimii Pâncota şi ACS Poli Timişoara. 
 
"Am fost pe la o grămadă de medici, dar… of, cum este viaţa asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă. Departe de mine acest gând, dar nici eu nu ştiu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operaţia la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză", spunea Ionuţ Popa în ultimul său interviu, acordat pentru ProSport, în luna ianuarie. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici