Jamaicana Shelly-Ann Fraser-Pryce a câştigat titlul mondial la 200 metri

Atleta jamaicană Shelly-Ann Fraser-Pryce a realizat dubla la sprint, după ce s-a impus la 100 metri luni, ea reuşind, vineri, să câştige şi proba de 200 metri la Campionatele Mondiale de Atletism, cu 22 de secunde şi 17 sutimi.

125 afișări
Imaginea articolului Jamaicana Shelly-Ann Fraser-Pryce a câştigat titlul mondial la 200 metri

Shelly-Ann Fraser-Pryce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Shelly-Ann Fraser-Pryce a fost urmată de ivorianca Murielle Ahouré (22.32) şi nigerianca Blessing Okagbare (tot 22.32).

Favorita probei, americanca Allyson Felix, care putea deveni cea mai titrată atletă cu nouă titluri mondiale, nu a încheiat cursa, după ce a căzut din cauza unei probleme la piciorul drept. Ea a părăsit pista în braţele fratelui său şi ale managerului său.

Fraser-Pryce, 26 de ani, dublă campioană olimpică la 100 m (2008/2012), îi succede la 200 metri compatrioatei sale Veronica Campbell-Brown, absentă de la CM după ce a fost depistată pozitiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici