Jamie Vardy va rata câteva etape de Premier League. Atacantul lui Leicester City va fi operat de hernie

Atacantul de la Leicester City, Jamie Vardy, va fi supus unei intervenţii chirurgicale de hernie şi se aşteaptă ca acesta să fie indisponibil pentru câteva săptămâni, anunţă presa britanică.

499 afișări
Imaginea articolului Jamie Vardy va rata câteva etape de Premier League. Atacantul lui Leicester City va fi operat de hernie

Sursa foto: Mediafaxfoto

Leicester City este pe podium, alături de Mancester United şi Manchester City şi datorită celor 11 goluri marcate de jucătorul de 34 de ani în acest sezon.

Jamie Vardy a marcat 24 de goluri pentru Leicester în sezonul 2015-2016, aducându-şi o contribuţie esenţială la câştigarea titlului în Premier League.

Din fericire, antrenorul Brendan Rodgers mai are la dispoziţie doi atacanţi care sunt în formă, pe spaniolul Ayoze Perez şi pe nigerianul Kelechi Iheanacho.

Întrebat cum va rezista Leicester fără Vardy, Rodgers a spus: „Am mai jucat fără Jamie şi am marcat şi am câştigat”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici