Jaquelin Cristian s-a retras de la Doha. Care a fost motivul din spatele deciziei

Un accident nefericit la genunchi a făcut ca sportiva română Jaqueline Cristian să fie nevoită să se retragă din turneul de tenis de la Doha, în momentul în care conducea cu un set avans, în faţa rusoaicei Daria Kasatkina (28 WTA), într-un meci disputat în turul secund al competiţiei.

776 afișări
Imaginea articolului Jaquelin Cristian s-a retras de la Doha. Care a fost motivul din spatele deciziei

Jaqueline Cristian şi-a adjudecat cu 6-2, în mod entuziasmant, un prim set în care a câştigat de 4 ori pe serviciul adversarei, dar la şi cedat de două ori pe cel propriu.

În setul secund, la 1-1, Kasatkina a reuşit un break, contracarat imediat de româncă. La 2-2 şi 30-30 în game, Criatian s-a accidentat la genunchi şi după câteva minute, cu un bandaj elastic, a încercat să revină, însă durerile au fost prea mari, ea abandonând după o oră şi 6 minute de joc.

Pentru prezenţa în şaisprezecimile de finală, Jaqueline Cristian va fi primi 15.080 dolari şi 60 de puncte WTA şi ar putea avansa 5 sau chiar 6 locuri în clasamentul mondial, până pe 65.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici