Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic, calificate în optimile probei de dublu la Australian Open

Eliminată din proba de simplu, Jaqueline Cristian îşi continuă aventura la Australian Open în proba de dublu. Alături de partenera ei, germana Andrea Petkovic, Cristian a învins sâmbătă dimineaţa perechea alcătuită din slovenele Kaja Juvan şi Tamara Zidansek.

333 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic, calificate în optimile probei de dublu la Australian Open

Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic s-au calificat astfel în optimile de finală ale turneului, după un meci câştigat în 2 seturi, cu 6-4, 6-0, ce a durat o oră şi 5 minute.

Cristian şi Petkovic au început mai greu meciul fiind conduse cu 2-4 după primele 6 game-uri.

A urmat un şir de 10 game-uri consecutive câştigate, dintre care cele pe propriu serviciu adjudecate cu uşurinţă iar cele pe retur, în special în setul 2, la mare luptă, dovadă fiind faptul că actul secund a durat cu un minut mai mult (33 de minute) decât primul, în ciuda faptului că a fost câştigat la zero.

În optimile de finală, Cristian şi Petkovic vor întâlni perechea alcătuită din belgiana Kirsten Flipkens şi spaniola Sara Sorribes Tormo.

Pentru prezenţa în turul 3 la Australian Open, cele două vor fi recompensate cu 45.260 dolari şi 240 puncte WTA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici