Justine Henin a câştigat primul meci jucat după o pauză de 18 luni

Jucătoarea belgiană de tenis Justine Henin a învins-o, sâmbătă, la Charleroi, pe compatrioata sa Kirsten Flipkens, într-un meci demonstrativ ce a marcat revenirea sa în competiţii, după 18 luni de absenţă.

25 afișări
Imaginea articolului Justine Henin a câştigat primul meci jucat după o pauză de 18 luni

Justine Henin a câştigat primul meci jucat după o pauză de 18 luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Henin s-a impus în faţa lui Flipkens, cu scorul de 6-4, 6-4, şi o va întâlni în finala turneului "Women Tennis Trophy" pe sportiva italiană Flavia Pennetta.

Justine Henin va mai juca un meci demonstrativ la Cairo, în data de 12 decembrie, în compania Nadiei Petrova (Rusia).

Revenirea sportivei belgiene în circuitul WTA este programată la 3 ianuarie 2010, la turneul de la Brisbane.

Justine Henin s-a retras din activitate în mai 2008, dar la 22 septembrie şi-a anunţat revenirea în competiţie. Ea a câştigat şapte titluri majore în carieră: patru la Roland Garros, două la US Open şi o dată Australian Open. Doar titlul la Wimbledon îi lipseşte din palmares. Ea a stat 117 săptămâni în fruntea clasamentului WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici