L'Equipe a stabilit 11-le ideal al anului 2020. Echipa cu cei mai mulţi jucători selectaţi. Messi este marele absent

  • Francezii de la L'Equipe au anunţat luni 11-le ideal al anului 2020.
  • Campioana Europei, Bayern Munchen, domină cu 5 jucători selectaţi.
  • Marele absent este starul Barcelonei, Leo Messi.
173 afișări
Imaginea articolului L'Equipe a stabilit 11-le ideal al anului 2020. Echipa cu cei mai mulţi jucători selectaţi. Messi este marele absent

Profimedia

Cotinianul francez L'Equipe a anunţat luni viziunea sa asupra echipei ideale de fotbal a anului 2020.

Astfel, în opinia jurnaliştilor de la cotidianul francez, portarul care a meritat postul de titular în cea mai bună echipă a anului este Manuel Neuer, de la Bayern Munchen, câştigător am Champions League.

Linia defensivă are în componenţă pe spaniolul Sergio Ramos, căpitanul al celor de la Real Madrid, pe olandezul Virgil Van Dijk şi pe englezul Alexander Arnold-Trent, ambii de la FC Liverpool, campioana Angliei, şi pe canadianul Alphonso Davis de la Bayern Munchen.

Jurnaliştii francezi au mers pe o formulă de joc 4-2-2-2 cu doi mijlocaşi defensivi, doi ofensivi şi 2 atacanţi. Astfel, defensiva stelară a celor de la L'Equipe a fost betonată cu doi mijlocaşi defensivi: spaniolul Thiago Alcantara (Liverpool) şi germanul Joshua Kimmich de la Bayern Munchen, fotbalist folosit deseori şi ca fundaş dreapta.

În compartimetul ofensiv francezii i-au plasat ca mijlocaşi pe belgianul Kevin de Bruyne (Manchester City) şi pe brazilianul Neymar (Paris Saint-Germain).

Vârfuri de lance în unsprezecele ideal sunt portughezul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) şi polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

De remarcat că Bayern Munchen, câştigătoarea Champions League în 2020, are 5 jucători în echipa ideală, în timp ce Liverpool are 3.

Interesantă opţiunea francezilor de a nu introduce în top pe Messi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici