Lance Armstrong, ironizat într-un film de animaţie - VIDEO

Un grup media taiwanez a produs un film de animaţie care îl ironizează pe fostul ciclist Lance Armstrong, deposedat de cele şapte titluri cucerite în Turul Franţei pentru dopaj.

385 afișări
Imaginea articolului Lance Armstrong, ironizat într-un film de animaţie - VIDEO

Lance Armstrong (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Filmul realizat de Next Media, postat şi pe Youtube, îl înfăţişează pe Armstrong costumat în vampir şi purtând o cască de ciclist pe cap. El o primeşte la reşedinţa sa pe realizatoarea TV Oprah Winfrey şi îi prezintă acesteia locuinţa, un adevărat laborator în care se fac cercetări pentru substanţe dopante şi teste pe cobai. În cursă, roţile bicicletelor lui Armstrong şi ale coechipierilor săi devin incandescente şi astfel aceştia îi depăşesc cu uşurinţă pe ceilalţi concurenţi.

Urme de culoare albă având forma unor tricouri sugerează că Armstrong şi-a dat jos de pe pereţi tricourile galbene de câştigător al Turului Franţei.

"A încercat vreodată cineva să vadă lucrurile din punctul de vedere al unor sportivi căzuţi în dizgraţie, ca Armstrong? Există probabil scuze plauzibile care să explice recurgerea la steroizi şi produse dopante: obţinerea de bani pentru a-i salva pe copii, de exemplu", se arată în comentariul filmului, cu referire la fundaţia pentru lupta împotriva cancerului, înfiinţată de fostul rutier.

Potrivit presei americane, Lance Armstrong ar fi recunoscut că s-a dopat într-un interviu acordat, luni, realizatoarei TV Oprah Winfrey. Interviul de peste două ore şi jumătate a fost înregsitrat într-un hotel din Austin (Texas) şi va fi prezentat în premieră joi, pe canalul OWN şi pe site-ul de Internet www.oprah.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici