Legenda baschetului american Magic Johnson investeşte în echipe de esports

Campionul olimpic Magic Johnson a anunţat achiziţia francizelor de fotbal american şi baschet din liga de sporturi digitale SimWin Sports, informază insidethegame.biz.

215 afișări
Imaginea articolului Legenda baschetului american Magic Johnson investeşte în echipe de esports

Legenda baschetului american Magic Johnson investeşte în echipe de esports

Johnson, care a făcut parte din echipa masculină de baschet a Statelor Unite care a cucerit aurul la Barcelona 1992, este cea mai recentă vedetă sportivă care a investit în industria jocurilor de noroc.

Se spune că SimWin Sports este prima ligă sportivă profesionistă din lume în care echipele şi sportivii concurează practic pe tot parcursul anului.

„Sunt atât de încântat să mă implic în SimWin, care deschide calea într-unul dintre cele mai noi şi fierbinţi sectoare de afaceri şi care are o echipă extraordinară în frunte", a declarat Johnson.

„Această afacere de mai multe miliarde de dolari este pe cale să decoleze, iar modelul SimWin este o modalitate excelentă pentru fanii sportului de a se implica în această oportunitate revoluţionară.

Aştept cu nerăbdare să contribui la creşterea şi succesul său."

Johnson se alătură altor legende ale baschetului precum Tracy McGrady şi Penny Hardaway, dar şi vedetei din National Basketball Association LaMelo Ball, în calitate de proprietari de francize.

Membri în Hall of Famers din National Football League, Jerry Rice, Marshall Faulk şi Mike Singletary, au investit, de asemenea, în această ligă.

Johnson este de cinci ori campion în NBA cu Los Angeles Lakers şi este coproprietar al echipei Los Angeles Dodgers.

„În fiecare etapă a carierei sale, Magic a inspirat ca un supererou transcendent pentru oameni de toate rasele, dar în special ca antreprenor de culoare", a declarat David J Ortiz, fondator şi director executiv al SimWin Sports.

„Transformarea sa de la una dintre cele mai de impact cariere din istoria sportului, la un lider de afaceri şi mai de succes a inspirat generaţii de antreprenori minoritari ca mine.

Noi, cei de la SimWin, ne străduim să îi urmăm paşii în timp ce construim acest Metaverse sportiv incredibil de inovator.

De la primul şi până la ultimul său meci, Magic a creat NBA-ul modern, transformându-l într-o emisiune TV care trebuie urmărită.

Cu ajutorul său, SimWin Sports creează un Metaverse sportiv care va oferi showtime fanilor sportului 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an, astfel încât aceştia să nu piardă niciodată acţiunea."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici