Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai multe goluri din top 5 campionate ale Europei

Lionel Messi (32 de ani) a marcat pe final în partida cu Atletico Madrid, iar reuşita a garantat victoria Barcelonei şi l-a ajutat să-l devanseze pe rivalul Cristiano Ronaldo (34 de ani), în privinţa numărului de goluri din primele 5 campionate ale lumii.

699 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai multe goluri din top 5 campionate ale Europei

Lionel Messi a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri din top 5 campionate ale Europei

Messi a ajuns la 415 reuşite, în timp ce portughezul are cu una mai puţin, 414. Pe lângă această performanţă remarcabilă, argentinianul a mai bătut un record. A devenit fotbalistul din La Liga cu cele mai multe victorii: dintr-un total de 447 de meciuri, a câştigat 335. L-a depăşit pe Iker Casillas (37 de ani), fostul portar al Realului, care se mândrea cu 334 de partide câştigate, din 504 partide.

Barcelona s-a distanţat la 11 puncte de a doua clasată în La Liga. În etapa cu numărul 31, pe Camp Nou, gruparea blaugrana s-a impus în faţa celor de la Atletico Madrid, cu scorul de 2-0. Primul gol a venit în minutul 86, atunci când Luis Suarez a înscris cu un şut cu efect, din marginea careului de 16 metri. Messi a punctat şi el în poarta madrilenilor, două minute mai târziu. Suspectat de offside, golul marcat de argentinian a fost confirmat de central, după decizia arbitrajului video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici