Litigiul Anghelache - Reghecampf, amânat două săptămâni pentru ca părţile să se poată împăca

Comisia de Disciplină a FRF a stabilit, miercuri, un nou termen, pentru 23 aprilie, în litigiul dintre preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, şi antrenorul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, oferind părţilor timp pentru a se împăca.

57 afișări
Imaginea articolului Litigiul Anghelache - Reghecampf, amânat două săptămâni pentru ca părţile să se poată împăca

Reghecampf (Imagine: Alexandru Raita / Mediafax Foto)

"S-a acordat termen peste două săptămâni pentru conexarea dosarelor şi împăcarea părţilor", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul FRF.

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat în urmă cu aproximativ o lună că preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, este "comunist" şi "nu are ce căuta în fotbal", după ce oficialul afirmase că soţia tehnicianului, Anamaria Prodan, nu ar trebui să impresarieze jucători ai clubului alb-roşu. Divergenţa a apărut după ce mijlocaşul dinamovist Dorin Rotariu semnase un contract de reprezentare cu agentul Anamaria Prodan, colaborare la care jucătorul a renunţat în cele din urmă.

Ulterior, Constantin Anghelache l-a reclamat pe Laurenţiu Reghecampf la Comisia de Disciplină a FRF considerând că antrenorul a adus prejudicii imaginii sale prin declaraţiile făcute în mass-media.

Jucătorul Geraldo Alves (FC Petrolul), eliminat la meciul CFR Cluj - FC Petrolul Ploiesti, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 lei.

Jucătorii Neluţ Roşu (CS Concordia), Gabriel Cânu şi Andrei Dumitraş (ambii FC Ceahlăul), eliminaţi la meciul CS Concordia Chiajna - FC Ceahlăul Piatra Neamţ au fost suspendaţi câte un joc şi penalizaţi cu 740 lei fiecare.

Analizarea incidentelor de la meciul FC Botoşani - FC Viitorul a fost amânată pentru 16 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici