Loturile de gimnastică ale României pentru prima ediţie a Jocurilor Europene de la Baku

România va fi reprezentată de 12 sportivi în competiţiile de gimnastică de la prima ediţie a Jocurilor Europene, la disciplinele gimnastică artistică, feminină şi masculină, gimnastică ritmică şi gimnastică aerobică.

360 afișări
Imaginea articolului Loturile de gimnastică ale României pentru prima ediţie a Jocurilor Europene de la Baku

Loturile de gimnastică ale României pentru prima ediţie a Jocurilor Europene de la Baku (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit anunţului de miercuri al forului european de profil (UEG), lotul feminin de gimnastică artistică al României le are în componenţă pe Diana Bulimar, Laura Jurca şi Silvia Zarzu, iar cel masculin pe Marius Berbecar, Vlad Cotuna şi Cristian Băţagă.

De asemenea, la gimnastică ritmică, România va fi reprezentată de Ana Luiza Filiorianu, iar la gimnastică aerobică lotul tricolor va fi format din sportivii Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete, Lucian Săvulescu, Gabriel Bocşer şi Dacian Barna.

La prima ediţie a Jocurilor Europene, care se vor desfăşura luna viitoare, la Baku, gimnastica va fi reprezentată în cele patru discipline olimpice – gimnastică artistică feminină, gimnastică artistică masculină, gimnastică ritmică şi trampolină -, plus două neolimpice – gimnastică acrobatică şi gimnastică aerobică.

Listele nominale anunţate de UEG pentru participarea la Jocurile Europene pot suferi modificări până cu 24 de ore înainte de startul competiţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici