Lovitură de teatru: Serena Williams decide să se retragă de la turneul WTA de la Roma

Organizatorii turneului Premier 5 de la Roma au anunţat, miercuri, că Serena Williams nu va juca la ediţia 2018 în capitala Italiei.

3112 afișări
Imaginea articolului Lovitură de teatru: Serena Williams decide să se retragă de la turneul WTA de la Roma

Lovitură de teatru: Serena Williams decide să se retragă de la turneul WTA de la Roma

Americanca în vârstă de 36 de ani ar urma astfel să ajungă la Rolamd Garros fără turneu pregătitor disputat pe zgură, întrucât retragerea de la Roma vine după un alt abandaon, la Madrid. Potrivit comunicatului trimis de italieni, Serena Williams a transmis: "Continui să mă antrenez pentru a fi 100% aptă să concurez".

Serena Williams a disputat doar patru meciuri oficiale de simplu în 2018 - trei la Indian Wells şi unul la Miami. Cvadruplă campioană la Internazionale BNL d'Italia (2002, 2013, 2014 şi 2016), jucătoarea cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares a preferat să nu vorbească în ultimul timp despre tenisul său. În schimb, în promovează agresiv documentarul în cinci părţi Being Serena pe reţelele de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici