Low spune că Lahm este un model şi un jucător de clasă mondială

Selecţionerul campioanei mondiale Germanie, Joachim Low, a declarat, vineri, că Philipp Lahm, căpitanul primei reprezentative şi care şi-a anunţat retragerea din echipa naţională, este un model şi un jucător de clasă mondială.

95 afișări
Imaginea articolului Low spune că Lahm este un model şi un jucător de clasă mondială

Low spune că Lahm este un model şi un jucător de clasă mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Philipp este un profesionist model care sacrifică totul pentru succes. Datorită inteligenţei jocului şi a polivalenţei, el joacă de ani la cel mai înalt nivel internaţional. Este un jucător de clasă mondială şi a dovedit acest lucru în ultimele săptămâni în Brazilia", a declarat Löw, care a fost informat de retragerea lui Lahm a doua zi după finala cu Argentina (1-0, după prelungiri).

Low a adăugat că mereu a putut discuta cu Philip Lahm, un "interlocutor foarte important". "El poate fi mândru de parcursul său, este un jucător extraordinar, cu inimă, pasiune şi caracter", a menţionat Low.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici