Lucescu riscă să piardă meciul cu Barcelona prin neprezentare. Cum arată lotul improvizat de la Dinamo Kiev

  • Barcelona – Dinamo Kiev se joacă pe 4 noiembrie
  • Mircea Lucescu este cel mai bătrân antrenor din Champions League
  • Barcelona e pe primul loc în grupa G, Dinamo Kiev e pe locul 3
522 afișări
Imaginea articolului Lucescu riscă să piardă meciul cu Barcelona prin neprezentare. Cum arată lotul improvizat de la Dinamo Kiev

Lucescu riscă să piardă meciul cu Barcelona prin neprezentare. Cum arată lotul improvizat de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu se confruntă cu probleme mari înaintea meciului cu Barcelona, din UEFA Champions League. Lotul lui Dinamo Kiev este măcinat de cazuri de infectare cu coronavirus, iar dacă un singur jucător al ucrainenilor se îmbolnăveşte până mâine, Lucescu va pierde meciul prin neprezentare.

Dinamo Kiev a ajuns în Catalunya cu doar 19 jucători (13 de la prima echipă şi 6 juniori). Conform prevederilor UEFA, o echipă are nevoie de minim 13 jucători de la echipa mare (Lista „A”) ca să poată intra pe teren.

Şi rivalii lui Dinamo Kiev, Şahtior, au trecut printr-o situaţie asemănătoare, dar au trecut cu brio peste ea. Cu 10 jucători de bază absenţi din cauza COVID-19 sau a accidentărilor, Şahtior a învins-o pe Real Madrid cu 3-2.

Spaniolii au trimis astăzi un laborator mobil la hotelul unde e cazată Dinamo Kiev pentru noi teste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici