Lucian Bute va fi prezent la Supercupa României

Campionul mondial la box, Lucian Bute, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va urmări din tribună Supercupa României care se va disputa, duminică, de la ora 20.45, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, între echipele Oţelul Galaţi şi Steaua.

147 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute va fi prezent la Supercupa României

Lucian Bute va fi prezent la Supercupa României (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Bute a declarat că le va ţine pumnii jucătorilor formaţiei gălăţene.

"Voi merge să le ţin pumnii. Le urez să obţină o victorie frumoasă, să înscrie cât mai multe goluri în poarta Stelei. Îi voi susţine din tribună", a afirmat Lucian Bute.

Pugilistul Lucian Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins, sâmbătă, pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici