Luis Enrique susţine că reprezintă mai mult decât Xavi stilul de joc al Barcelonei

  • La şapte ani după ce a orchestrat una dintre cele mai faimoase reveniri din fotbalul european, Luis Enrique se află acum pe banca adversă.
  • PSG şi Barcelona se întâlnesc din nou, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
100 afișări
Imaginea articolului Luis Enrique susţine că reprezintă mai mult decât Xavi stilul de joc al Barcelonei

Luis Enrique susţine că reprezintă mai mult decât Xavi stilul de joc al Barcelonei

„Este un joc complet diferit pentru mine, dar m-am mai confruntat cu ei, atât ca jucător, cât şi ca antrenor", a explicat fostul tehnician blaugrana în conferinţa de presă de marţi.

„Povestea mea de dragoste cu Barcelona datează de mulţi ani, dar profesia mea este pe primul loc", mai spune Luis Enrique, citat de GetFootball.

Totuşi, întrebat dacă ar putea folosi mâine seară cunoştinţele din interior, Luis Enrique a precizat că încă nu s-a confruntat cu Xavi pe bancă. „L-am cunoscut ca şi coechipier, ca jucător al meu, dar nu ca antrenor. Cunosc foarte bine clubul, dar nu ştiu dacă va fi un avantaj".

Răspunsul managerului a fost însă mai categoric, când, fără nicio urmă de ironie, a afirmat că întruchipează mai bine stilul de joc al catalanilor decât omologul său.

„Fără îndoială, sunt eu. Nu este o părere, uitaţi-vă la statistici, în ceea ce priveşte posesia, ocaziile, presingul, trofeele... Alţii ar putea avea o părere diferită, dar cu siguranţă sunt eu."

Pentru fostul selecţioner al Spaniei, învingerea blaugrana este considerată o sarcină dificilă. Nimeni nu poate spune că această echipă a Barcelonei este slabă, este puternică. Se descurcă bine în atac, au jucători buni şi sunt un club cu multă experienţă, având deja cinci titluri câştigate. Nu este uşor, dar mă simt motivat".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici