Mamaia va găzdui o ediţie VIP a circuitului Superkombat

Staţiunea Mamaia va găzdui pe data de 24 mai o ediţie VIP a circuitului Superkombat, la care vor participa sportivi din nouă ţări, evenimentul fiind destinat sectorului de business, transmite corespondentul MEDIAFAX.

277 afișări
Imaginea articolului Mamaia va găzdui o ediţie VIP a circuitului Superkombat

Mamaia va găzdui o ediţie VIP a circuitului Superkombat (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Preşedintele Superkombat Fighthing Championship, Eduard Irimia, a declarat luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Mamaia, că gala va avea loc la centrul de evenimente de la fostul Bingo Europa de la intrarea în staţiune. "Gala de pe 24 mai va fi dedicată în special sectorului de business şi vedete, e posibil să dezvoltăm şi un concept de after party în aceeaşi locaţie, imediat după gală, astfel că foarte multe persoane vor veni din străinătate special pentru asta", a afirmat Eduard Irimia.

El a anunţat că şase români au fost selectaţi pentru a lua parte la acest eveniment, veteranul Sebastian Ciobanu urmând să lupte în main-eventul galei. Timişoreanul Flavius Boiciuc va lupta în turneul eliminatoriu mondial la categoria -81 de kilograme la care vor mai participa sportivi din Serbia, Grecia şi Marea Britanie, în timp ce românii selectaţi din circuitul New Heroes, Dănuţ Hurduc, Cristian Ristea, Amansio Paraschiv şi Daniel Alexandru, vor avea super-fight-uri internaţionale.

"După cum ştiţi, Superkombat este structurat pe trei divizii, iar în această gală vor lupta mulţi dintre cei care se anunţă a fi viitoare staruri mondiale", a spus Eduard Irimia.

El a precizat că programul complet al galei, al celor opt meciuri care vor avea loc, va fi anunţat la sfârşitul săptămânii.

Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, a declarat în aceeaşi conferinţă de presă, că prin Superkombat va fi realizată şi o promovare a litoralului românesc în lume. "Am urmărit evoluţia acestui produs în ultimii ani şi consider că ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru noi dacă reuşim să aducem pe litoral trei gale mondiale, iar 24 mai este primul pas. Continuăm astfel strategia de promovare a litoralului românesc, prin atragerea şi susţinerea de evenimente, care să atragă atenţia şi implicit mai multi turişti prin expunerea uriaşă pe care Superkombat o are pe televiziune. Vorbim despre evenimente importante pentru Constanţa şi întreg litoralul, care vor crea o imagine mai bună pentru destinaţia pe care o reprezentăm", a afirmat Corina Martin.

Organizatorii îşi doresc ca această gală să fie doar prima din cele trei pe care intenţionează să le facă pe litoralul românesc, celelalte două fiind programate în luna iunie, tot în Mamaia, şi în august, în sudul litoralului.

Pentru gala din 24 mai, peste 600 de bilete vor fi puse în vânzare începând de miercuri, acestea putând fi achiziţionate în schimbul a 200 de lei din reţeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Domo şi Orange din toată ţara. În România, evenimentul va fi transmis în direct de Sport.ro, imediat după miezul nopţii de Pro TV, dar şi de Eurosport. Evenimentul va putea fi urmărit în 83 de ţări de pe patru continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici