Manchester City s-a calificat în sferturile Cupei Federaţiei, după scorul de 3-1 cu Swansea

Manchester City a intrat miercuri seară în sferturile de finală ale Cupei Federaţiei (FA Cup), trecând cu 3-1, în deplasare, de Swansea.

251 afișări
Imaginea articolului Manchester City s-a calificat în sferturile Cupei Federaţiei, după scorul de 3-1 cu Swansea

„Cetăţenii” au trecut de faza optimilor de finală, învingând divizionara secundă Swansea cu 3-1, după o partidă pe care au dominat-o integral.

Pep Guardiola a trimis în teren câţiva din jucătorii tineri sau mai puţin folosiţi, dar şi o parte din titularii obişnuiţi, printre care Sterling, Gundogan sau Gabriel Jesus.

Prima dintre rezervele de lux care a ţinut să demonstreze că merită un loc de titular a fost Walker, care a deschis scorul cu un şut de la distanţă, puternic şi bine plasat. Din rândul titularilor de drept, au marcat Sterling şi Gabriel Jesus, pentru 2-0, în minutul 47, respectiv 3-0, în minutul 50.

Gazdele au înscris golul de onoare în minutul 77, prin Wittaker, cu un şut pe jos din interiorul careului.

În faza sferturilor s-au mai calificat Manchester United şi Bournemouth, alte cinci meciuri fiind în curs de desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici