Marcel Iancu: Universitatea trebuie să-şi joace ultima şansă de a se menţine în Liga I

Noul preşedinte executiv al Universităţii Craiova, Marcel Iancu, a declarat, vineri, că echipa craioveană trebuie să îşi joace ultima şansă de a se menţine în Liga I şi să încerce să obţină o victorie în meciul cu Gloria Bistriţa.

112 afișări
Imaginea articolului Marcel Iancu: Universitatea trebuie să-şi joace ultima şansă de a se menţine în Liga I

Marcel Iancu: Universitatea trebuie să-şi joace ultima şansă de a se menţine în Liga I (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

"Universitatea trebuie să-şi joace ultima şansă. Cât timp matematic sunt şanse, băieţii trebuie să joace la victorie. Cu Bistriţa e un meci care se joacă, vom vedea cum se vor capacita băieţii. Trebuie să strângem rândurile, să aducem valorile lângă noi. După părerea mea, lipsa rezultatelor nu a avut o cauză financiară, a fost cauzată de disputa între manager şi patron. Echipa numai la fotbal nu a mai avut mintea. Un lucru este cert, echipa asta nu va muri, se poate reconstrui şi în Liga I şi în Divizia B. Am reprezentat ceva pentru fotbalul mare şi putem reprezenta din nou", a spus Iancu.

Marcel Iancu, însoţit de vicepreşedintele Vlad Roşca, antrenorul George Biţă şi fostul component al Craiovei Maxima, Costică Donose, a depus, vineri, o coroană de flori la mormântul lui Ion Oblemenco, cel care astăzi ar fi trebuit să împlinească 66 de ani.

"E un moment trist, dar trebuie să ne aducem aminte de unul din simbolurile Universităţii Craiova. Am vrea ca momentele triste să fie cât mai rare", a declarat Iancu.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia Gloria Bistriţa, luni, în deplasare, de la ora 18.00, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I. Cu două etape înainte de finalul campionatului, Gloria Bistriţa ocupă locul 14 în clasament, cu 34 de puncte, iar Universitatea Craioca se află pe poziţia a 15-a, prima retrogradabilă, cu 29 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici